Missing Consumer Key - Check Settings

Bingo Busreis

0161 Events zet dit jaar een bezoek aan de Kerstmarkt in Düsseldorf op het programma!

Informatie

Wat deze reis zo speciaal maakt? We spelen bingo aan boord met leuke prijzen zoals de bingo spelers dat gewent zijn! Anthony Bisschops, Jolanda van Nifterik en Nathalie Bisschops zullen de gastheer en gastvrouwen van deze reis zijn en zorgen voor een unieke belevenis waar een ‘lach’ zeker de boventoon zal voeren.

Op zaterdag 11 december aanstaande vertrekken we vanuit Rijen naar deze Duitse stad. Ze vertrekken om 09:00 uur en zullen ’s-Avonds ook weer rond 21:00 uur in Rijen aankomen. Inbegrepen in deze reis is een klein ontbijt, koffie en thee onderweg en uiteraard het bingoboekje.

Programma
Aangekomen in Düsseldorf is iedereen vrij om zelfstandig alle prachtige stands te bezoeken en te genieten. Ieder jaar weer trekt de kerstmarkt in Düsseldorf vele bezoekers. Niet zo gek, want de sfeer is hier ongeëvenaard en de Duitse Kerstmarkt staat ook wel bekend om haar familiaire karakter. Er is genoeg te doen en te beleven, iedereen kan daar de mooiste decoraties en cadeaus voor Kerstmis uitzoeken. Tijdens de dagtocht kun je de sfeer van Kerstmis ècht beleven. De stad is prachtig versierd en bij de houten kraampjes wordt alles verkocht dat ook maar iets met Kerstmis te maken heeft.

Kosten
De kosten van deze reis zijn €60,- p.p. en is enkel telefonisch te reserveren. 
Bel 06-35315156
Gaat u mee? Reserveer op tijd uw plek, want vol is helaas echt vol.